Pieni ja palveleva remonttiyritys

 

Tarvitseeko kotisi remonttia?

Päijät-Remontti Oy on remonttiin erikoistunut yritys. Meillä on yli 25 vuoden kokemus rakennus- ja remonttialalta.

Autamme sinua remonttisi suunnittelussa ja toteutuksessa. Varaa ilmainen remonttisuunnittelijan kotikäynti, oli sitten remonttisi suuri tai pieni. Tarjoamme remonttisi avaimet käteen-periaatteella ja kaikki työt yhdellä sopimuksella.

Toimialue

Päijät-Remontin kotipaikka on Lahdessa. Toimimme pääasiallisesti noin 50 km:n säteellä Lahdesta. Joissakin tapauksissa myös kauempana olevat kohteet ovat mahdollisia.

Miksi Päijät-Remontti?

Tuotamme remonttinne kustannustehokkaasti ja laadukkaasti. Pienenä yrityksenä pystymme toimimaan joustavasti myös haasteellisissa kohteissa. Koska olemme pieni yhtiö, pystymme lupaamaan edullisen ja kilpailukykyisen hinnan.

Meiltä saat yksilöllistä ja henkilökohtaista palvelua. Remontti suunnitellaan, sekä käydään rauhassa ja kiireettömästi läpi. Käymme veloituksetta paikanpäällä, minkä pohjalta remonttisuunnitelma ja kustannusarvio tehdään.

Päijät-Remontin takuu

Laatutakuu:

  • työlle annamme 2 vuoden asennustakuun
  • käytämme tunnettujen valmistajien tuotteita

  • asentajamme ovat suomalaisia, rakennusalan ammattilaisia

  • suoritamme kanssanne lopputarkistuksen töiden valmistuttua

Aikataulutakuu:

  • tiedät remonttisi valmistusajan sopimushetkellä. Jos työt viivästyvät Päijät-Remontista johtuvista syistä, annamme työstä 3% hyvityksen jokaiselta alkavalta viikolta. 

Hintatakuu:

  • tiedät remonttisi hinnan, sopimuksen synnyttyä. Suunnitelman mukainen hinta pitää loppuun saakka, eikä budjetti ylity.